خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    میگو توپی

     این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

    مواد لازم:

        میگو 750 گرم

        پیازچه ریز شده 250 گرم

        برنج 1 پیمانه

        روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

        کنجد به میزان لازم

        سویا سس 2 قاشق غذاخوری

        سیر 1 حبه

        زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

        نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان