خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    گریل چیکن  بنه_ایتالیا 

    مواد لازم  :

    سینه مرغ ۲ عدد . پاستای مدادی ۱ بسته . پنیر چدار ۴ ورقه . سیر ۲ حبه

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . روغن زیتون ، جعفری ، ریحان مقدار لازم

    طرز تهیه :پنه ( پاستای مدادی ) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و ابکشی کنید ؛ سینه های مرغ را بکوبید و روی ان نمک و فلفل بپاشید ، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید ( میتوانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید ).

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.

    پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود ، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین و سرو کنید.نوش جان 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان