خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

    پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید.

    در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

     

    مواد لازم:

     

    فیله مرغ 200 گرم

    پاستا پنه

    جعفری خردشده

    طرز تهیه:

    1. 200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

    2. حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

    3. پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید  و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید؛  سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان