کوفته_برنجی_سوخاری
چي لازم دارم:
برنج پخته 4 ليوان
تخم مرغ 5 عدد
آرد سوخاري 2 ليوان
پنير پارمزان رنده شده 1 ليوان
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
پنير موزارلا مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم
چطور بپزم:
برنج پخته را داخل کاسه اي بريزيد ( براي کوفته برنجي بايد برنج شل و چسبنده باشد ) سپس پنير پارمزان رنده شده ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا مواد نرم و يکدست شوند.
مقداري از مايه کوفتي برنجي برداريد و کف دست تان پهن کنيد ، تکه اي پنير موزارلا در وسط آن قرار دهيد سپس به شکل توپ فرم دهيد ، تمام کوفته ها را به همين صورت آماده کنيد.
آرد سوخاري و جعفري خرد شده را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد ، 3 تخم مرغ باقي مانده را داخل کاسه اي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا يکدست شود ، داخل ماهيتابه مقدار زيادي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود.
کوفته هاي برنجي را ابتدا در تخم مرغ بزنيد سپس در آرد سوخاري بغلطانيد و در روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شود ، کوفته هاي سوخاري را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي اش گرفته شود سپس همراه با سس تند سرو کنيد.
نکته ها : براي جلوگيري از باز شدن کوفته ها دقت کنيد که مايه کوفته بايد يکدست باشد ، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبي فشرده کنيد ، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجي بايد داغ باشد