خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته_برنجی_سوخاری

    چي لازم دارم:

    برنج پخته 4 ليوان

    تخم مرغ 5 عدد

    آرد سوخاري 2 ليوان

    پنير پارمزان رنده شده 1 ليوان

    جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري 

    پنير موزارلا مقدار لازم 

    نمک و فلفل مقدار لازم

    چطور بپزم:

    برنج پخته را داخل کاسه اي بريزيد ( براي کوفته برنجي بايد برنج شل و چسبنده باشد ) سپس پنير پارمزان رنده شده ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا مواد نرم و يکدست شوند.

    مقداري از مايه کوفتي برنجي برداريد و کف دست تان پهن کنيد ، تکه اي پنير موزارلا در وسط آن قرار دهيد سپس به شکل توپ فرم دهيد ، تمام کوفته ها را به همين صورت آماده کنيد.

    آرد سوخاري و جعفري خرد شده را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد ، 3 تخم مرغ باقي مانده را داخل کاسه اي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا يکدست شود ، داخل ماهيتابه مقدار زيادي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود.

    کوفته هاي برنجي را ابتدا در تخم مرغ بزنيد سپس در آرد سوخاري بغلطانيد و در روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شود ، کوفته هاي سوخاري را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي اش گرفته شود سپس همراه با سس تند سرو کنيد.

    نکته ها : براي جلوگيري از باز شدن کوفته ها دقت کنيد که مايه کوفته بايد يکدست باشد ، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبي فشرده کنيد ، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجي بايد داغ باشد

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان