فيله مرغ كريپسى
مواد لازم برای 3 نفر:
سینه مرغ کامل : 1 عدد
سیر : 5 حبه
آرد : 2 لیوان متوسط
تخم مرغ زده شده : 1 عدد
کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب : 2 لیوان
شیر : 1 لیوان
سس خردل : 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهيه:در ابتدا قسمت فیله رو از سینه جدا کنید یعنی اون قسمت که به جناغ مرغ چسبیده که میشه فیله رو از قسمت رویی که میشه سینه جدا کنید بعد قسمت سینه رو به چند قسمت نواری ببرید طوری که نازک نشه بعد داخل قابلمه ریخته کمی آب بریزید و نمک و 2 حبه سیر و نیم ساعت بزارید تا بپزه ،در حین پخت خمیر مایع رو درست میکنیم
در ابتدا شیر رو در کاسه ریخته و بعد تخم مرغ و آرد رو کم کم الک کنید و بهش اضافه
کنید و همینطور با همزن دستی هم بزنید بعد سرکه و سیر خمیر شده یا رنده شده رو
بهش اضافه کنید نمک و فلفل هم بریزید یک قاشق سس خردل رو هم اضافه کنید
بعد ازین مراحل باید توجه داشته باشید که غلظت مایه باید مثل ماست پرچربی که هم
زده باشید بشه یعنی اگه حس میکنید آردش کمه به اندازه ای اضافه کنید که یکم سفت
بشه زیاد شل نباشه. بعد ازینکه فیله ها پختند اونا رو آبکش کرده و روش یک مقدار آب
سرد میریزیم تا شوک پیدا کنه و پختش متوقف بشه. میزاریم آبش بره بعد داخل مایه
میریزم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از یک ساعت کورن فلکس رو با
دستمون خرد میکنیم و فیله ها رو یکی یکی در میاریم و در کورن فلکس میغلتونیم
توجه داشته باشید این مرحله یک مقدار سخته ! من فکر میکنم اگر روی کرن فلکس که
روی فیله زدید یک دور دیگه با قاشق مایه خمیر رو بریزید بد نباشه چون خودم این کار رو
کردم، این کار باعث میشه کورن فلکس نسوزه بعد ازینکه هم فیله ها رو آماده کردیم در روغن، غوطه ور سرخ میکنیم با شعله زیمر(شعله خیلی خیلی کم)بعد از روغن خارج کرده و
روی صافی یا کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغنش بره ، این فیله رو میتونید با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید..