خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سمبوسه گوشت و چاتنی نعنا

    سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

    مواد لازم:

        سیر 2 حبه

        پیاز 1 عدد

        گوشت چرخ شده 200 گرم

        گشنیز 3 ساقه

        نان لواش 2 عدد

        نعنا  250 گرم

        پیاز 1 عدد متوسط

        فلفل 1 عدد

        لیمو ترش 1 عدد

        ماست چکیده 1 پیمانه

    طرز تهیه:

    1.سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید ( توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود)

    2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید.

    3. نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند . روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید .

    4. چاتنی نعنا : برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید . ماست را اضافه کنید و کامل میکس کنید تا یک دست شود . این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان