سوفله_تخم_مرغ
🔴مواد لازم🔴🍳
8 عدد سفیده تخم مرغ
4 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
3 قاشق سوپخوری شکر
0.5 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری پودر قند
نمک : به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔴 🍘
ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم .
زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .
این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.