رول_مرغ:
سینه های مرغ رو از استخوان جدا میکنیم هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه وفلفل و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .حدود یک الی دو ساعت در این حالت درون یخچال بماند . من برای میان سینه مرغ،از هویج درسته پخته شده،قارچ های ورقه ای تفت داده شده و فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده استفاده کردم.
روی گوشت مرغ را با نایلکس بپوشانید و سپس با بیفتک کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هرنوع سبزیجات پخته که دوست داشتید قرار دهید .
لبه گوشت را به هم آورده و رول کنید سپس با نخ تمیزی دور آن را ببندید و در روغن تفت دهید .(من تابه رژیمی رو چرب کردم و رول ها رو چیدم،بعد از مدت زمانی که حس کردم پخته شده ،درب تابه رو باز کردم و اجازه دادم تا روی رول ها طلایی بشه،بعد نخ رو باز کردم و برش زدم .
انواع سبزیجات پخته برای دورچین مناسب هست،
میشه از انواع پنیر هم برای مواد میانی استفاده کرد.
ادویه ها به دلخواه میتونه متفاوت باشه.