خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول_مرغ:

    سینه های مرغ رو از استخوان جدا میکنیم هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه وفلفل و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .حدود یک الی دو ساعت در این حالت درون یخچال بماند . من برای میان سینه مرغ،از هویج درسته پخته شده،قارچ های ورقه ای تفت داده شده و فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده استفاده کردم.

     روی گوشت مرغ را با نایلکس بپوشانید  و سپس  با بیفتک کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هرنوع سبزیجات پخته که دوست داشتید قرار دهید .

    لبه گوشت را به هم آورده و رول کنید سپس با نخ تمیزی دور آن را ببندید و در  روغن تفت دهید .(من  تابه رژیمی رو چرب کردم و رول ها رو چیدم،بعد از مدت زمانی که حس کردم پخته شده ،درب تابه رو باز کردم و اجازه دادم تا روی رول ها طلایی بشه،بعد نخ رو باز کردم و برش زدم .

    انواع سبزیجات پخته برای دورچین مناسب هست،

    میشه از  انواع پنیر هم برای مواد میانی استفاده کرد.

    ادویه ها به دلخواه میتونه متفاوت باشه.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان