کانلونی
Cannelloni
دنیای پاستا و نودل در ایتالیا خیلی متنوع هست
هر کدوم از اونها پخت مخصوصی دارن و با توجه به شکلشون و ضخامتشون زمانهای پختشون هم متفاوت هست .
کانلونی Cannelloni یکی دیگه از نمونه پاستاهای ایتالیایی هست.
این پاستا اصولا به ضخامت ۱۰ سانتیمتر و به قطر ۳ سانتیمتر هست.
داخل این پاستا رو میتونید از گوشت , مرغ , ماهی و حتی سبزیجات پر کنید .
شاید از بابت طعم با مواد دیگه بتونید بگید مثل لازانیا هست , ولی از بابت شکل و چیدمان جالبتر از لازانیا به عمل میاد .
طرز پر کردن کانلونی هم میتونه متفاوت باشه , ی عده اعتقاد دارن که بعد از پختش این کار رو انجام بدن , که در واقع این روش نادرست هست .
و باید به صورت خام و نپخته اونها رو پر کرد و کنار هم روی سس دلخواه چید و پخت.
واسه مواد داخلش از تن فیش و مواد جانبی دیگه استفاده شده.
۱ قوطی تن فیش رو با ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۵۰ گرم پنیر پیتزا , مقداری جعفری خرد شده , ۱ عدد پیاز کوچیک خرد شده , ۲ حبه سیر له شده و خیلی کم نمک و فلفل مخلوط می کنیم
مواد رو داخل یک نایلون کردیم و دهانه نایلون رو به قطر زیاد بردیدیم , جوری که مواد به راحتی ازش خارج شه .
حالا کانلونی رو به صورت استوانه و ایستاده روی سطحی قرار بدید , میتونید تو همون ظرفی که قراره اونها رو بپزید این کار رو انجام بدید و از طرف دیگه سر نایلون رو که بردید داخل کانلونی کنید و مواد رو توش خالی کنید تا پر شه.
هر کدوم رو کنار بزارید و یکی دیگه رو پر کنید تا موادتون تمام شه.
حالا تو ظرفی که بشه تو فر گذاشت , کفش رو با سس مورد نظرتون , کمی آغشته کنید و کانلونی رو کنار هم بچینید
و دوباره مقداری از سس روی ردیف اول بریزید و یک ردیف دیگه کانلونی بچینید ( سس شما میتونه سس سفید باشه یا سس گوجه یا ریحان یا هر چیز دیگه )
اینجا یاد آور میشیم که بعضی افراد از پنیر پیتزا لابلای مواد همراه سس میریزن , ولی اگه میخواهید که به راحتی از ظرف جدا کنید و شکلش زمان سرو کردن حفظ بشه , بهتره از این کار صرفنظر کنید.
در آخر دوباره سس میریزید و پنیر میپاشد و درون فر قرار میدید .
با حرارت ۱۸۰ درجه و مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بزارید بمونه , تا زمانی که روش طلایی شه
شما میتونید این کار رو با برگهای لازانیا هم انجام بدید و اونها رو بعد از پر کردن مواد لوله کنید
ولی خوب اورجینالش اینه که بالا گفتیم.