خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کانلونی

    Cannelloni

    دنیای پاستا و نودل در ایتالیا خیلی متنوع هست 

    هر کدوم از اونها پخت مخصوصی دارن و با توجه به شکلشون و ضخامتشون زمانهای پختشون هم متفاوت هست .

    کانلونی  Cannelloni یکی دیگه از نمونه پاستاهای ایتالیایی هست.

    این پاستا اصولا به ضخامت ۱۰ سانتیمتر و به قطر  ۳ سانتیمتر هست.

    داخل این پاستا رو میتونید از گوشت , مرغ , ماهی و حتی سبزیجات پر کنید .

    شاید از بابت طعم با مواد دیگه بتونید بگید مثل لازانیا هست , ولی از بابت شکل و چیدمان جالبتر از لازانیا به عمل میاد .

    طرز پر کردن کانلونی هم میتونه متفاوت باشه , ی عده اعتقاد دارن که بعد از پختش این کار رو انجام بدن , که در واقع این روش نادرست هست .

    و باید به صورت خام و نپخته اونها رو پر کرد و کنار هم روی سس دلخواه چید و پخت.

    واسه مواد داخلش از تن فیش و مواد جانبی دیگه استفاده شده.

    ۱ قوطی تن فیش رو با ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۵۰ گرم پنیر پیتزا , مقداری جعفری خرد شده , ۱ عدد پیاز کوچیک خرد شده , ۲ حبه سیر له شده و  خیلی کم نمک و  فلفل  مخلوط می کنیم

    مواد رو داخل یک نایلون کردیم و دهانه نایلون رو به قطر زیاد بردیدیم , جوری که مواد به راحتی ازش خارج شه .

    حالا کانلونی رو به صورت استوانه و ایستاده روی سطحی قرار بدید , میتونید تو همون ظرفی که قراره اونها رو بپزید این کار رو انجام بدید و از طرف دیگه سر نایلون رو که بردید داخل کانلونی کنید و مواد رو توش خالی کنید تا پر شه.

    هر کدوم رو کنار بزارید و یکی دیگه رو پر کنید تا موادتون تمام شه.

    حالا تو ظرفی که بشه تو فر گذاشت , کفش رو با  سس مورد نظرتون , کمی آغشته کنید و کانلونی رو کنار هم بچینید 

    و دوباره مقداری از سس روی ردیف اول بریزید و یک ردیف دیگه کانلونی بچینید ( سس شما میتونه سس سفید باشه یا سس گوجه یا ریحان یا هر چیز دیگه )

    اینجا یاد آور میشیم که بعضی افراد از پنیر پیتزا لابلای مواد همراه سس میریزن  , ولی اگه میخواهید که به راحتی از ظرف جدا کنید و شکلش زمان سرو کردن حفظ بشه , بهتره از این کار صرفنظر کنید.

    در آخر  دوباره سس میریزید و پنیر میپاشد و درون فر قرار میدید .

    با حرارت ۱۸۰ درجه و مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بزارید بمونه , تا زمانی که روش طلایی شه 

    شما میتونید این کار رو با برگهای لازانیا هم انجام بدید و اونها رو بعد از پر کردن مواد لوله کنید 

    ولی خوب اورجینالش اینه که بالا گفتیم.

     

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان