خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

    مواد لازم سبزی پلو با ماهی برای 4 نفر :

     

    مواد لازم

    اندازهمقدار / کالری

    برنج4 پیمانه100 گرم / 360 کالری

    تره فرنگی یا سیر تازه200 گرم

    جعفری200 گرم100 گرم / 25 کالری

    شوید200 گرم100 گرم / 25 کالری

    شنبلیله200 گرم100 گرم / 30 کالری

    گشنیز200 گرم100 گرم / 20 کالری

    ماهی شیر1عدد متوسط100 گرم / 102 کالری

    آرد سفید2 فنجان100 گرم / 341 کالری

    زردچوبهبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری

    دارچینبه میزان لازم100 گرم / 261 کالری

    لیموترش4 عدد100 گرم / 42 کالری

    روغن مایعنصف فنجان100 گرم / 900 کالری

    تمبر هندییک بسته100 گرم / 238 کالری

    نمک و فلفلبه مقدار خیلی کم100 گرم / 0 کالری

    پیازیک عدد بزرگیک عدد / 5 کالری

    سیر4 حبه100 گرم / 120 کالری

     طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

    ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که درته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنجها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.

    *. کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.ماهی شیر را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده که برای راحتی،  این کار را به خواست شما هنگام خرید این نوع ماهی نیز برایتان انجام می دهند، آن ها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید.

     مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند.پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

    دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بگذارید.در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده.

    گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد .این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید.

     همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.

    پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است.با مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خورد شده می توانید شکم انواع ماهی های دیگری که دوست دارید را پر کرده و سپس آنها را با شعله ی کم سرخ نمایید که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

    خواص تره فرنگی :

    مصرف گیاهان آلیوم، دو تا چندین دفعه در هفته، باعث کاهش ابتلاء به سرطان روده و پروستات می گردد. تحقیقات انجام شده بر روی تاثیر آلیوم بر سرطان ها، نشان داده است که موادی درون این غذاها است که توانایی حفاظت از سلولهای روده را در مقابل عوامل سرطان زا دارد.

    اگرچه مواد موجود در تره فرنگی مانند مواد موجود در سیر و پیاز است، اما میزان آنها بسیار کم است. به همین دلیل برای بدست آوردن تاثیر این مواد باید از مقدار زیادی تره فرنگی استفاده نمود. خوشبختانه طعم شیرین و ملایم آن باعث می شود که خوردن آن به مقدار زیاد، آسان باشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان