خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بوقلمون شکم پر

     

    مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر

     

    بوقلمون 3.5  کیلو  .  سیب زرد 1.5 کیلو  .  کره 250 گرم

    ماکارونی 250 گرم  .  آرد 2 قاشق سوپخوری  .  شکر 1/2 لیوان

    آلو برغانی (آلو قرمز) 0.5 کیلو  .  هویج 2 عدد  .  سبزی معطر 1 دسته

    سیر 1 تا 2 حبه  .  آب لیمو به میزان دلخواه  .  نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه: بوقلمون را به دقت تمیز کنید و بشوئید. داخل شکم آن کمی نمک و فلفل بپاشید. ماکارونی را در آب و نمک بجوشانید تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار بگذارید و بقیه را پوست بکنید.

     

    1/3 از کره را در ظرفی روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیب های خرد شده را در کره کمی تفت دهید. ماکارونی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از مدتی آن را از روی شعله بردارید. شکر را نیز در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند و ذرات شکر کارامل و کاملا حل شود. نصف این شربت را با مخلوط فوق هم بزنید و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر کنید و آن را بدوزید.

     

    بقیه روغن را در ظرفی روی شعله قرار دهید. طرفین بوقلمون را در این روغن سرخ کنید و 2 لیوان آب بریزید. سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون بریزید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا بوقلمون بپزد.

     

    در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه کنید تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و آلو برغان را اضافه کنید که پخته اما له نشوند. دسته سبزی معطر را از ظرف خارج کنید. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

     

    برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

     

    سس را از صافی رد کنید و بوقلمون را در دیس قرار دهید. نخ زیر شکم آن را خارج کنید. سیب های درسته پخته و آلو برغان را دور بوقلمون بچینید و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین کنید. کمی از سس بوقلمون را که صاف کرده اید روی بوقلمون بدهید و آن را سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان