خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماکارونی_همبرگری

    این بار پخت ماکارونی همبرگری را امتحان کنید

    مواد لازم برای ماکارونی همبرگری :

     ماکارونی خام۲ فنجان روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری گوشت راسته ۴۵۰ گرم پیاز خرد شده۱ عددنمک نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی مقدار کمی دانه کرفس نصف قاشق چایخوری کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی۱ عددسس ورستر شایر۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان نمک و فلفل سیاه تازه برای مزه دار کردن

    طرز تهیه ماکارونی همبرگری :

    یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.

    در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.

    گوشت را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند

    وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).

    وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید

    دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

    دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک و گوجه ها و سس ورستر شایر را اضافه کرده و خوب هم بزنید

    حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

    ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه آن را تفت دهید

    در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان