خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ_شكم_پر

    مرغ ١عدد 

    زعفرون به مقدار لازم

    سبزي معطر شمال نصف ليوان خرد شده(ريحون ،كوت كوتي،جعفري،خنش،چوچاق،) تهران و شهراهايه بزرك ( گشنیز ریحون. چعفری. کمی نعنا. وچند شاخه سوسنبر. به همراه سیر البته چند حبه )

    پياز سرخ شده ٢ق غ و چند حبه سير له شده

    مغز گردو ٢٥٠ گرم(چرخ شده

    رب انار و الوچه و رب گوجه هر كدوم ١ق غ (اگر رب الوچه نداشتين ٢ق رب انار جايگزين كنيد)

    نمك و فلفل به ميزان لازم 

    ابليمو نصف ليوان

    ١عدد سرنگ با سوزن

    يه عدد سوزن و نخ

    آب ١/٤ليوان

    شروع كار از شب قبل هستش برايه مواقعي كه مهمون داريم و خيلي دوست داريم همه چيز عالي بشه،مرغ رو كلاً با پوست ميشوريم و همه جاش رو تميز ميكنيم بعد با نمك كل مرغ رو مزه دار ميكنيم تو دلش رو هم،بعد سرنك رو پر از ابليمو ميكنيم و به همه جايه مرغ تزيق ميكنيم تااا وقتي كه ابليمو تموم بشه ،كار ما با مرغ تموم شد روش سليفون ميكشيم ميزاريم توريخچال تا فرداااا

    مرغ رو از يخچال خارج كرده و با سرنك بهش زعفرون اب شده تزريق ميكنيم مثل شب قبل و رويه بدنش هم زعفرون ميزنيم.

    مواد داخل شكم مرغ،يه ماهيتابه بر ميداريم كمي روغن پياز سرخ شده،سبزي خرد شده سير له شده،مغز گردو و ربهااااا و نمك و فلفل رو تفت ميديم بعد نصف ليوان آب ميريزيم تااا مواد با هم مخلوط بشه و چند تا جوش بخوره تا ابش خشك بشه و بعد خاموش ميكنيم.

    داخل شكم مرغ مزه دارمون رو با مواد خوشمزه پر ميكنيم و بعد كل شكم رو خيلي اهسته و با حوصله ميدوزيم تا مواد بيرون از شكم مرغ نياد بعد دوخت شكم سراغ دو تا رون ميريم اونهاااا رو با هم با نخ گره ميزنيم تااا رونهاااا باز نشن و از قيافه نيفتن بعد سراغ بالهااا ميريم و اونهاااا رو هم ميدوزيم تا باز نشه با يك كوك،بعد ظرف مخصوصي كه ميشه تو فر گذاشت رو انتخاب ميكنيم ١/٤ليوان اب ميريزيم كف ظرف و اين مرغ معركه رو داخلش ميزاريم و با حرارت ١٤٠درجه به مدت٦ساعت ميزاريم تااا مغز پخت بشه  گوشت اين مرغ وقتي ميرفت تو دهن خودش آب ميشد عالي بود 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان