کیک ژامبون_و_پنیر
مواد لازم:
نان تست: ۱۲ عدد
پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
سس مایونز: نصف پیمانه
کاهو: سه برگ
گوجه فـرنگی درشـت: یک عدد
خیارشور: ۵۰ گرم
ژامبون گوشت: ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایرهای به قطر کف قالب کمربندی کوچک برش میزنیم. این کار را با باقیمانده نانها نیز انجام میدهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده میکنیم. خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقههای نازک خرد نموده و قسمت سفت انتهایی برگهای کاهو را بریده و جدا میکنیم.
کف قالب کمربندی را با یک لایه نان میپوشانیم. در کاسهای پنیر خامهای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود. حالا روی نانهای داخل قالب یک لایه کرم پنیری مالیده و روی آن ورقهای ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجهفرنگی قرار میدهیم و یک لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشار میدهیم.
در این مرحله روی کیک را با سلفون پوشانده و یک شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال میگذاریم تا کاملا مواد پرس شوند. قالب را از یخچال خارج کرده، کمربند را باز کرده و اردور را به ظرف سرو منتقل نموده و با باقی مانده کرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین میکنیم و مجددا برای یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو میکنیم.
من روی این اردور خوشمزه را با گل گوجهفرنگی، برگهای کاهو و کمی خشخاش و اطراف آن را با برشهای برگهای کاهو تزیین کردهام.