خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک ژامبون_و_پنیر

    مواد لازم:

    نان تست: ۱۲ عدد

    پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم

    سس مایونز: نصف پیمانه

    کاهو: سه برگ

    گوجه فـرنگی درشـت: یک عدد

    خیارشور: ۵۰ گرم

    ژامبون گوشت: ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایره‌ای به قطر کف قالب کمربندی کوچک برش می‌زنیم. این کار را با باقی‌مانده نان‌ها نیز انجام می‌دهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده می‌کنیم. خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقه‌های نازک خرد نموده و قسمت سفت انتهایی برگ‌های کاهو را بریده و جدا می‌کنیم.

    کف قالب کمربندی را با یک لایه نان می‌پوشانیم. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود. حالا روی نان‌های داخل قالب یک لایه کرم پنیری مالیده و روی آن ورق‌های ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجه‌فرنگی قرار می‌دهیم و یک لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشار می‌دهیم.

    در این مرحله روی کیک را با سلفون پوشانده و یک شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مواد پرس شوند. قالب را از یخچال خارج کرده، کمربند را باز کرده و اردور را به ظرف سرو منتقل نموده و با باقی مانده کرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین می‌کنیم و مجددا برای یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو می‌کنیم.

    من روی این اردور خوشمزه را با گل گوجه‌فرنگی، برگ‌های کاهو و کمی خشخاش و اطراف آن را با برش‌های برگ‌های کاهو تزیین کرده‌ام.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان