چیپس_قارچ
مواد لازم
قارچ درشت یا معمولی نیم کیلوخامه 2 قاشق غذاخورینمک نصف قاشق چایخوریتخم مرغ 2 عددآرد 100 گرمفلفل به مقدار لازمآرد سوخاری 1 لیوانپنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخوریروغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه :
پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم.
آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.
روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.
قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.
سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود .