پیراشکی پواچا
مواد لازم:
شیر 250 گرم
شکر 10 گرم
خمیر مایه 10 گرم
آرد. 700 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 90 گرم
نمک 20 گرم
مارگارین (كره)100 گرم آب شده
طرز تهیه :خمیر پوآچا :شیر را تا 37 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد شکر و خمیر مایع را اضافه کرده هم بزنید.آرد ، نمک، روغن و تخم مرغ ، را هم اضافه کرده حدود هم دقیقه زده و بعد ورز دهید.بعد 1.5 ساعت بگذارید خمیر استراحت کند بعد از 1.5 ساعت خمیر را حدود 30 ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را به سه قطعه با ورنهای تقریبی 600،450 و 150 گرمی جدا کنید.
خمیر 600 گرمی را به 5 قطعه 120 گرمی و خمیر 450 گرمی را به 5 قطعه 90 گرمی جدا کرده و هر قطعه را باز کرده خمیر مارگارین زده و قطعه بعدی را روی آن قرار میدهیم و... ظرف گودی برداشته و مطابق شکل زیر خمیر را برش میدهیم برای اینکه قطعات بهم نچسبد مارگارین را لایه به لایه با برس میزنین و فطعه 150 گرمی آخر برای وسط پوآچا می باشد .. کمی سخت هست اما مطمئنم شما میتونید. در پایان زرده تخم مرغ و شیر را با هم زده و با فرچه بروی پوآچا زده و در صورت دلخواه کنجد روی آن می پاشیم
پوآچا را به مدت 10 دقیقه در فر که قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم شده میپزیم بعد از ده دقیقه روی آن کاغذ روغنی کشیده درجه فر را به 180 رسانده و 20 دقیقه دیگر میگذاریم بپزد بعد 20 دقیقه کاغذ روغنی را برداشته و 5-10 دقیقه دیگه میگذاریم بپزد و بعد سرو میکنیم.