خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی پواچا

         مواد لازم:

            شیر             250 گرم  

            شکر            10 گرم  

             خمیر مایه    10 گرم  

             آرد.            700 گرم  

            تخم مرغ       2 عدد  

              روغن مایع     90 گرم  

               نمک            20 گرم  

         مارگارین (كره)100 گرم آب شده

     

    طرز تهیه :خمیر پوآچا :شیر را تا 37 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد شکر و خمیر مایع را اضافه کرده هم بزنید.آرد ، نمک، روغن و تخم مرغ ، را هم اضافه کرده حدود هم دقیقه زده و بعد ورز دهید.بعد 1.5 ساعت بگذارید خمیر استراحت کند بعد از 1.5 ساعت خمیر را حدود 30 ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را به سه قطعه با ورنهای تقریبی 600،450 و 150 گرمی جدا کنید.

    خمیر 600 گرمی را به 5 قطعه 120 گرمی و خمیر 450 گرمی را به 5 قطعه 90 گرمی جدا کرده و هر قطعه را باز کرده خمیر مارگارین زده و قطعه بعدی را روی آن قرار میدهیم و... ظرف گودی برداشته و مطابق شکل زیر خمیر را برش میدهیم برای اینکه قطعات بهم نچسبد مارگارین را لایه به لایه با برس میزنین و فطعه 150 گرمی آخر برای وسط پوآچا می باشد .. کمی سخت هست اما مطمئنم شما میتونید. در پایان زرده تخم مرغ و شیر را با هم زده و با فرچه بروی پوآچا زده و در صورت دلخواه کنجد روی آن می پاشیم

    پوآچا را به مدت 10 دقیقه در فر که قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم شده میپزیم بعد از ده دقیقه روی آن کاغذ روغنی کشیده درجه فر را به 180 رسانده و 20 دقیقه دیگر میگذاریم بپزد بعد 20 دقیقه کاغذ روغنی را برداشته و 5-10 دقیقه دیگه میگذاریم بپزد و بعد سرو میکنیم.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان