مرغ شكم پر
مرغ شكم پر براي 6 نفر .
مرغ 1 عدد ( دو كيلويي )
سبزي خرد شده يك ليوان شامل ( جعفري، گشنيز، نعنا و ترخون )
مغز گردوي چرخ شده يك فنجان
آلو و قيسي خرد شده نصف فنجان
پياز سرخ شده 2 قاشق سوپخوري
زعفران ساييده نصف قاشق چايخوري
زرشك 2 قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
آب ليمو يا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به قدر كافي
طرز تهيه:
مرغ را با آب ليمو يا آب نارنج ، نمك ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساييده را در آب جوش حل مي كنيم ) مخلوط مي كنيم تا يك ساعت بماند. سبزي را با يك قاشق سوپخوري روغن كمي تفت مي دهيم و بقيه مواد يعني مغز گردوي چرخ شده ، آلو و قيسي خرد شده ، پياز سرخ شده ، زرشك و شكر را به آن اضافه مي كنيم. مخلوط را در شكم مرغ جاي مي دهيم. جلوي شكم آن را قبل از دوخت يك تكه كاغذ فويل قرار مي دهيم. بعد شكم مرغ را مي دوزيم و در قابلمه اي كه گنجايش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوري روغن داغ شده، با شعله ملايم سرخ مي كنيم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه مي كنيم، تا مرغ پخته شود، ولي له نشود. پس از طبخ، بايد نصف فنجان آب داشته باشد.