برگر بوقلمون ترکیه ایی
📝مواد لازم: براي ۱۰ برگر
٢/۱-۱ قاشق غذاخوری سیب رنده شده دلخواه
۱-۱/۲ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمزدودی
۱-۱/۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون ۵۷۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی چرخ شده ٤/۱ فنجان جعفری تخت برگ تازه، ریز خرد کرده ۳/۴ قاشق چایخوری پودرزیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز ٢/۱ قاشق چایخوری نمک، یا بیشتر به طعم ١/٢ قاشق چایخوری فلفل سیاه، یا بیشتر به طعم ۱۰ عدد نان برگر ١ تکه مغزنان سفید ٢ قاشق غذاخوری پیاز،رنده ویا ریزخرد شده ١ عدد تخم مرغ روغن نباتی برای سرخ کردن (اختیاری، اگر کباب) برگ کلم و یا کاهو کره، گوجه فرنگی حلقه شده،
#برگر_بوقلمون_ترکیه_ایی
📝مواد لازم :برای سس
۱-۱/۲قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
٢/۱ فنجان سس مایونز ٢ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد کرده ١ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد کرده ١ قاشق غذاخوری آب لیمو طرز تهیه سس:تمام مواد را باهم ترکیب کنید.
📝طرز تهیه:برگر
مغز نان سفید را با روغن زیتون خوب مربوط کرده وکناری گذاشته ،گوشت ، جعفری خرد شده، پیاز، تخم مرغ، فلفل قرمزدودی، زیره سبز، پودرسیر، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و سیب را با هم در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط رابه ده قسمت تقسیم و در دست گرد و منظم کنید ، شما می توانیدبا قلمو روی برگرها را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید و بعد درفر از قبل گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه و یا روی حرارت مستقیم آتش کباب و یا در روغن به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تازمانیکه کامل پخته شود، سرخ کنید. سپس توی نانها را با کره و یا روغن کمی چرب کرده و درفر به مدت ۲-۳ دقیقه با درب باز قرارداده تا ترد و طلایی شود.
سپس بین هردو نان را با کمی از سس آماده شده پوشش داده ویک برگر ،حلقه گوجه فرنگی برگ کاهو و یا کلم تزیین و سرو کنید.