خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراك جگر_مرغ

    مواد لازم : برای 4 نفر

    جگر مرغ 1بسته

    سیب زمینی نیم کیلو یا بیشتر

    کره به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری سرپر

    زعفران (آبکرده) 3قاشق غذاخوری

    نمک به میزان لازم

    پیاز (بزرگ) 1عدد

    طرز تهیه:ابتدا جگر را به خوبی پاک کنید طوری که هیچ قسمت سفید یا سبزی داخل آن نباشد و به طور کلی رگ و ریشه های آن جدا شود.پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

    جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی ریخته و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغییر کند.توجه داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تغییر رنگ بدهد.وقتی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کرده و اجازه دهید جگر 10 دقیقه داخل کره سرخ شود.

    ظرف پیازداغ را دوباره روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و پس از مدتی سرخ شدن آن را به جگر بیفزایید.

    سیب زمینی ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.وقتی جگر بعد از نیم ساعت تا 40دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.

    نکات:

    1)در صورت تمایل مقدار بیشتری رب و زعفران استفاده کنید.

    2)توجه داشته باشید حتما آب جگر تبخیر شود و بعد کره را اضافه کنید تا بوی بد جگر از بین برود.

    3)این غذا آب ندارد ولی اگر دوست دارید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کرده و بعد برای سرو آماده کنید.

    4)در صورت تمایل به جای کره از روغن استفاده کنید

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان