خوراك جگر_مرغ
مواد لازم : برای 4 نفر
جگر مرغ 1بسته
سیب زمینی نیم کیلو یا بیشتر
کره به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری سرپر
زعفران (آبکرده) 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پیاز (بزرگ) 1عدد
طرز تهیه:ابتدا جگر را به خوبی پاک کنید طوری که هیچ قسمت سفید یا سبزی داخل آن نباشد و به طور کلی رگ و ریشه های آن جدا شود.پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی ریخته و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغییر کند.توجه داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تغییر رنگ بدهد.وقتی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کرده و اجازه دهید جگر 10 دقیقه داخل کره سرخ شود.
ظرف پیازداغ را دوباره روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و پس از مدتی سرخ شدن آن را به جگر بیفزایید.
سیب زمینی ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.وقتی جگر بعد از نیم ساعت تا 40دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل مقدار بیشتری رب و زعفران استفاده کنید.
2)توجه داشته باشید حتما آب جگر تبخیر شود و بعد کره را اضافه کنید تا بوی بد جگر از بین برود.
3)این غذا آب ندارد ولی اگر دوست دارید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کرده و بعد برای سرو آماده کنید.
4)در صورت تمایل به جای کره از روغن استفاده کنید