رستبيف مرغ
مواد لازم:گوشت مرغ بدون استخوان: نيم کيلو
نخود فرنگي: نصف پيمانه
چبپس سيب زمينی: 100 گرم
زعفران دم کرده: به ميزان لازم
کره: 100گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
هويج: 1 عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:گوشت مرغ را با غذاساز يا چرخ گوشت ريز خرد مي کنيم. هويج را پوست کنده رنده کرده و به مرغ خرد شده اضافه می کنيم. مواد بالا را با زعفران و نخود فرنگي و نمک و فلفل و يک عدد تخم مرغ کاملا مخلوط می کنيم تا مايه يکدستی بدست آيد. در صورت تمايل کره را هم آب کرده و کاملا سرد کرده به مواد اضافه می کنيم. چيپس ها را خرد می کنيم يک کاغذ پوستی را روی ميز پهن می کنيم و چيپس و سيب زمينی خرد کرده را روی کاغذ پخش کرده و مايه آماده مرغ را وسط کاغذ روی چيپس ها می ريزيم و با دست فرم داده و به شکل رول در می آوريم. رستبيف را داخل ظرف پيرکس مستطيلی شکل قرار داده ظرف داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه در طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. پس از کمی سرد شدن رولت را با چاقوی تيزی حلقه حلقه برش زده در ديس مي چينيم.