خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۲۲:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رستبيف مرغ 

    مواد لازم:گوشت مرغ بدون استخوان: نيم کيلو

    نخود فرنگي: نصف پيمانه

    چبپس سيب زمينی: 100 گرم

    زعفران دم کرده: به ميزان لازم

    کره: 100گرم

    زرده تخم مرغ: 1 عدد

    هويج: 1 عدد

    نمک و فلفل: به ميزان لازم

    طرز تهيه:گوشت مرغ را با غذاساز يا چرخ گوشت ريز خرد مي کنيم. هويج را پوست کنده رنده کرده و به مرغ خرد شده اضافه می کنيم. مواد بالا را با زعفران و نخود فرنگي و نمک و فلفل و يک عدد تخم مرغ کاملا مخلوط می  کنيم تا مايه يکدستی بدست آيد. در صورت تمايل کره را هم آب کرده و کاملا سرد کرده به مواد اضافه می کنيم. چيپس ها را خرد می کنيم يک کاغذ پوستی را روی ميز پهن می کنيم و چيپس و سيب زمينی خرد کرده را روی کاغذ پخش کرده و مايه آماده مرغ را وسط کاغذ روی چيپس ها می ريزيم و با دست فرم داده و به شکل رول در می آوريم. رستبيف را داخل ظرف پيرکس مستطيلی شکل قرار داده ظرف داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه در طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. پس از کمی سرد شدن رولت را با چاقوی تيزی حلقه حلقه برش زده در ديس مي چينيم.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان