کالجوش
🔴مواد لازم🔴 🧀
کشک : نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده
نعنا خشک ساییده شده : 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
گردو خرد شده : 100 گرم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
🔴طرز تهیه🔴 🍲
1- ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید
2- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد
3- سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید
4- معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان