خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلمه_سیب_زمینی

    آماده سازی: 30 دقیقه

    مدت انتظار: 1 ساعت

    مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

    🔷مواد اولیه :

    برای 2 نفر

    فلفل به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    سیب زمینی (درشت و گرد) سیب زمینی 4 عدد

    گوشت (چرخ شده) 200 گرم

    جعفری (ساطوری شده) 2 قاشق غذاخوری

    پیاز پیاز 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

    پنیر  (پیتزا،موزارلا یا پارمزان) به میزان لازم

    زعفران (اختیاری) به میزان لازم

    🔶طرز تهیه:

    ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید سپس با کارد تمیزی حدود یک سوم آن را ببرید( ان را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید) و داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

    در ظرف مناسبی پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود و ادویه و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت هید تا مواد کاملا سرخ شود.و سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید تا با آنها مخلوط شده و سرخ شود.در انتها جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.

    حالا سیب زمینی ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچکتر را روی سیب زمینی قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و تا حد ممکن فاصله کمتری بین دلمه ها باقی بگذارید (اگر فاصله زیاد باشد ممکن است دلمه ها وا بروند) .در ظرف کوچکی مقداری روغن را داغ کرده و رب را در روغن کاملا سرخ کنید.و مقداری آبجوش به آن اضافه کنید تا قل بخورد.سپس سس را به آرامی روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد. در 5دقیقه انتهای پخت پنیر پیتزا یا موزارلا یا پارمزان را روی دلمه ها رنده کنید

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان