دلمه_سیب_زمینی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
🔷مواد اولیه :
برای 2 نفر
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیب زمینی (درشت و گرد) سیب زمینی 4 عدد
گوشت (چرخ شده) 200 گرم
جعفری (ساطوری شده) 2 قاشق غذاخوری
پیاز پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر (پیتزا،موزارلا یا پارمزان) به میزان لازم
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
🔶طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و بشویید سپس با کارد تمیزی حدود یک سوم آن را ببرید( ان را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید) و داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.
در ظرف مناسبی پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود و ادویه و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت هید تا مواد کاملا سرخ شود.و سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید تا با آنها مخلوط شده و سرخ شود.در انتها جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
حالا سیب زمینی ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچکتر را روی سیب زمینی قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و تا حد ممکن فاصله کمتری بین دلمه ها باقی بگذارید (اگر فاصله زیاد باشد ممکن است دلمه ها وا بروند) .در ظرف کوچکی مقداری روغن را داغ کرده و رب را در روغن کاملا سرخ کنید.و مقداری آبجوش به آن اضافه کنید تا قل بخورد.سپس سس را به آرامی روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد. در 5دقیقه انتهای پخت پنیر پیتزا یا موزارلا یا پارمزان را روی دلمه ها رنده کنید