خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته سیب زمینی و هویج

    🔷مواد اولیه :

    برای 5 نفر

    گوشت (چرخ كرده و بدون چربی) نیم كیلو

    سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

    هویج 1عدد

    پیاز پیاز 1عدد

    آرد نخودچی 1قاشق سوپخوری

    پیاز پیاز 2عدد+2قاشق غذاخوری سرخ شده

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زردچوبه به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    گرد لیمو 1قاشق غذاخوری

    تخم مرغ تخم مرغ 1عدد

    روغن به میزان لازم

    🔶طرز تهیه:

    ابتدا سیب‌زمینی، هویج و پیاز را بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز رنده كرده یا چرخ میكنیم و گوشت را به آن می‌افزاییم. تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با هم به خوبی ورز می‌دهیم تا سفت و چسبنده شود.سپس از آنها گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد میكنیم.در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ میكنیم و رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده، پیاز داغ را به آن افزوده و به همراه یك لیوان آب می‌گذاریم بجوشد. كوفته‌ها را به سس اضافه می‌كنیم و بعد از نیم‌پز شدن گرد لیمو را افزوده و با حرارت ملایم روی شعله می‌گذاریم تا بپزد.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان