کوفته سیب زمینی و هویج
🔷مواد اولیه :
برای 5 نفر
گوشت (چرخ كرده و بدون چربی) نیم كیلو
سیب زمینی سیب زمینی 2عدد
هویج 1عدد
پیاز پیاز 1عدد
آرد نخودچی 1قاشق سوپخوری
پیاز پیاز 2عدد+2قاشق غذاخوری سرخ شده
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
گرد لیمو 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ تخم مرغ 1عدد
روغن به میزان لازم
🔶طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی، هویج و پیاز را بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز رنده كرده یا چرخ میكنیم و گوشت را به آن میافزاییم. تخممرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با هم به خوبی ورز میدهیم تا سفت و چسبنده شود.سپس از آنها گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد میكنیم.در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ میكنیم و رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده، پیاز داغ را به آن افزوده و به همراه یك لیوان آب میگذاریم بجوشد. كوفتهها را به سس اضافه میكنیم و بعد از نیمپز شدن گرد لیمو را افزوده و با حرارت ملایم روی شعله میگذاریم تا بپزد.