خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #قیمه_مرغ_زعفرانی 

    نذری به طعم و عطر غذاهای نذری آشپزخانه های امام حسین ( ع )

    مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :

    فیله مرغ ( گوشت گوسفند )  قیمه شده حدود 500 گرم

    لپه یک و نیم پیمانه

    رب گوجه فرنگی 2 تا 3 ق غ

    پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ چند ق غ

    لیمو امانی , عمانی 4 عدد

    چوب دارچین دو تا 3 تکه درشت

    زعفران  چند ق غ

    پودر هل نصف ق چ

    گلاب 4 ق غ

    زردچوبه نصف ق چ

    ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای ) یک ق چ

    نمک و فلفل

    روغن سرخ کردنی

    طرز تهیه : ابتدا  لپه ها را از قبل خیس کنید . لیمو عمانی ها را نیز خیس کنید . پیاز داغ عسلی را تهیه کنید .

    #رمزورازهای_خورش_قیمه ممتاز

    سپس لپه ها را آبکش کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا در خورش له نشود .  در حین تفت دادن مقداری زردچوبه اضافه کنید و در آخر پودر هل را اضافه کنید تا بوی نامطبوع لپه از بین برود و از روی حرارت بردارید .

    گوشت قیمه شده مرغ ( یا گوشت ) را با مقداری روغن و زعفران تفت دهید .

    رب گوجه را با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ بهتری به غذا بدهد :  رمز و راز مصرف رب گوجه فرنگی در غذاها

    سپس قیمه های مرغ و لپه و پیاز داغ و لیموهای عمانی سوراخ شده و ادویه خورشی و قلم های دارچین و رب را با هم در قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد . نمک و فلفل را در انتها اضافه کنید .

    خورش نباید زیاد آب دار و یا کم آب باشد .هنگام کشیدن مقداری گلاب داخل خورش بریزید و مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید .

    خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ شده تزیین و چلو زعفرانی سرو کنید.

    هنگام سرو خورش را در ظرف مناسب بکشید و روی آن تعدادی سیب زمینی سرخ شده زعفرانی به شکل گل رز و سیب زمینی خلالی سرخ شده و مقداری پودر دارچین بپاشید .

    نکته : قیمه با آب نارنج هم خیلی خوشمزه خواهد شد . میتوانید روی خورش مقداری پودر گلسرخ بپاشید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان