۱۳:۵۹ ۱۳۹۵/۶/۹
#مرغ_تندوری
ران مرغ ۶ عدد
ماست ۱ لیوان
پیاز ۱عدد
سیر ۲حبه
فلفل سبز ۱عدد
ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ساییده شده و زیره ساییده شده زنجبیل رنده شده از هرکدام ۱ ق چ ... من یک قاشق مرباخوری ادویه تندوری رو جایگزین این ادویه ها کردم .. رب گوجه فرنگی یک قاشق .. روغن و نمک مقداری
طرز تهیه ؛
مرغها رو بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل اب نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید .
برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و ابلیمو و ادویه ها رو داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند .
رانهای مرغ را از ظرف اب نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس اغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند .
پس از استراحت مرغها رو از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند .
برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس اغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید .
میتوانید مرغها رو با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغها رو داخل هواپز اماده کنید