قارچ_سوخاری
مواد لازم
قارچ : نيم کيلوگرم
آرد سوخاري : يک و نيم پيمانه
تخم مرغ : يک عدد
شير : يک قاشق غذاخوري
نمک : کمتر از نصف قاشق چاي خوري روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرزتهيه
✅ قارچ ها را خوب بشوييد و کنار بگذاريد تا خشک شود.
✅سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
✅تخم مرغ را همراه با شير و نمک هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود.
✅ قارچ هاي آغشته به آرد را در مخلوط شير و تخم مرغ بگذاريد.و دوباره در آرد بغلتانيد سپس درآوريد و در روغن سرخ کنيد.