ته چین مرغ و قارچ
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
ماست یک لیوان
زعفران یک قاشق چایخوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
مرغ 300 گرم
پیاز یک عدد
قارچ 100 گرم
زرده تخممرغ 3 عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان
🔵 طرز تهیه 🔵
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است.