#لازانیا_لقمه ای
📝مواد لازم :
لازانیا ۱ بسته
پنیر پیتزا و سس سفید به مقدار لازم
مایه ماکارونی ۳۰۰ گرم
📝مواد لازم سس :
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
📝طرز تهیه:
۱- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف بریزید .
۲- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت کنید ، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله کنید و در ظرف بچینید .
۳- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن بریزید .
۴- پنیر پیتزا را هم روی آن بپاشید و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتیگراد گرم کردهاید ، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .
۵- کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است .
۶- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو کنید .
۷- طرز تهیه سس:
۸- روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید .
۹- روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود .
۱۰- به ازای هر یک قاشق آرد ، یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود .