۱۵:۲۴ ۱۳۹۶/۲/۱۲
سلام منم با اجازه اتون یه سوتی از خودم میگم براتون ،در کل من دست پخت خوبی دارم البته از خود تعریف نباشه اینو دیگران میگن پارسال بود که من تصمیم گرفتم که یه کلوچه محلی مال شهر خودمون رو درست کنم بعداز درست کردن مواد اولیه با کلی زحمت و گذاشتن اونا تو فر وقتی که پخته شدن اصلا نمیشد اونا رو بخوری چون عینه سنگ شده بودن و هر کسی که میخواست اونا رو بخوره یه تیکه ایی مینداخت بعد هم کلی میخندیدیم مثلا میگفتن اگه اینو بکوبی تو سر هرکسی در جا میره تو کما ......ولی تو پختن غذا سوتی نداشتم ولی یه موقعهایی برنج دمی که میزارم نرم میشه و اینم بگم اولین بارم بود که کلوچه درست میکردم .