فرار از باکتری و قارچ
هر روز لباس زیرتان را عوض کنید و منتظر حمام رفتن نمانید؛ در غیر این صورت به راحتی دچار انواع قارچ های پوستی و خارش و حساسیت خواهید شد.قارچ ها در محیط گرم و مرطوب به راحتی رشد می کنند بهتر است برای کاهش دادن احتمال ابتلا به این قارچ های پوستی از محلول های ضدعفونی کننده ویژه بانوان و آقایان استفاده کنید و پس از استفاده از آب از دستمال کاغذی استفاده کنید تا رطوبت محیط را نیز کاهش دهید. از سوی دیگر بهتر است لباس زیر بانوان و آقایان جدا از هم شسته و خشک شود و در صورت امکان در نور مستقیم آفتاب خشک شود تا میکروب های آن بیشتر از بین بروند.
#لباسهای_زیر_نایلونی_نخرید
لباس زیر نایلونی به علت ایجاد تعریق زیاد امکان ابتلا به قارچ پوستی را افزایش می دهد.لکه های ناشی از قارچ معمولا به رنگ قهوه ای روشن است و حدود دو یا سه سانت قطر داشته و حالت پوسته دهی مختصری نیز دارد. امکان بروز این بیماری در اطفال و جوانان شایع تر است. تشخیص این بیماری از طریق نمونه برداری از سطح پوست و بررسی آن به وسیله میکروسکوپ امکان پذیر است. درمان لکه های ناشی از قارچ با استفاده از شامپوها و داروهای پوستی و موضعی ضدقارچ انجام می شود، در صورت گستردگی بیماری، استفاده از داروهای خوراکی ضدقارچ نیز برای درمان ضروری است. برای درمان ریشه ای بیماری قارچ ممکن است به یک دوره طولانی نیاز باشد.
#اندازه_لباس_زیر_هم_مهم_است
لباس زیر زنانه-لباس زیر تنگ عروق پوست را تحت تاثیر قرار داده و در قسمت هایی مانع گردش صحیح خون می شود به خصوص اگر تنگی لباس در ناحیه لگن، زانو، سینه و حلقه آستین ها باشد.
همین اختلال جریان خون باعث همان عارضه شایع لباس های تنگ می شود، یعنی کوفتگی و خستگی. البته گاهی این تنگی به حدی زیاد می شود که قسمت هایی از پوست کبود می شود. یکی دیگر از مشکلات لباس های تنگ مشکلات گوارشی است.درواقع لباس تنگ حرکات دودی (حرکات کرم گونه) دستگاه گوارش را مختل می کند و موجب تجمع گاز در معده و نفخ شکم می شود که معمولا با درد شکم همراه است. همچنین پوشیدن لباس زیر تنگ و بدون تبادل هوا باعث افزایش احتمال ابتلا به عفونت مثانه در زنان می شود. یکی دیگر از عوارض لباس های تنگ نوعی کهیر به نام کهیر فشاری است. این نوع کهیر در اثر فشار موضعی بر بدن مثل پوشیدن لباس های تنگ ایجاد می شود.