۱۷:۳۶ ۱۳۹۴/۱۱/۸
اولین تست انگشت
خمیر نان معمولاً در دو مرحله ور می آید. اولین بار در داخل کاسه یا نایلون است پس از اینکه خمیر را مخلوط کردید. پس از آن خمیر آماده است که چانه بگیرید و به آن شکل دهید. برای اینکه ببینید خمیر به درستی ور آمده دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم آن در خمیر فرو کنید. اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، لازم است که به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید. اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی می ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید تا برای تست دوم آماده شود.