۱۷:۳۶ ۱۳۹۴/۱۱/۸
ملاحظات
تست انگشت بهترین روش برای خمیر نان هایی است که در آنها مقدار متوسطی مایه خمیر استفاده شده است و برای خمیر هایی با هیدراتاسیون بالا مثل خمیر سیاباتا یا باگت جواب نمی دهد. این خمیرها حتی زمانی که برای پخت آماده هستند هم چسبنده اند. خمیر مرطوبی که آماده پخت است، نباید وقتی به آن دست می زنید از هم باز شود، حتی اگر چسبنده باشد. برای این نوع خمیر می توانید از آزمون شیشه پنجره استفاده کنید و برای تعیین قدرت چسبندگی آن قدر آن را بکشید تا بسیار نازک شود.