خانه
57.3K

خانه داری و هزاران نکته ...

  • ۱۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست


    ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺁﻣﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ‌ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ ﺯﻭﺩ ﺧﺮﺍﺏ ﻭ ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ.

    ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻣﯿﻮﻩ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺎﺹ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻋﻤﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺳﺎﻟﻢ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﺪ.

    ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻣﺴﯿﺮﯼ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎ ﺣﺴﺎﺱ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺷﻮﻧﺪ، ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﺮﺍﺏ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ؛ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺍﻧﺒﻪ ﻭ ﺁﻧﺎﻧﺎﺱ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺍﺳﺖ، ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻣﻮﺯ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﺳﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﯿﺴﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺑﭙﯿﭽﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺘﯽ ﺍﺯ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻧﺦ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﮐﻨﯿﺪ. ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺎﻻﯼ ﻣﻮﺯ ﮐﻪ ﻣﺤﻞ ﺍﺗﺼﺎﻝ ﻣﻮﺯﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﮔﺮ ﻓﻮﯾﻞ ﭘﯿﭻ ﮐﻨﯿﺪ، ﻣﻮﺯﻫﺎ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻣﯽ‌ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ.

    ﺳﯿﺐ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺿﺮﺑﻪ ﻧﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ 2‌ﻣﺎﻩ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ. ﭘﺲ ﻣﻮﻗﻊ ﺷﺴﺘﻦ ﻭ ﺟﺎﺑﻪ‌ﺟﺎﯾﯽ ﺳﯿﺐ‌ﻫﺎ ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺿﺮﺑﻪ ﻧﺨﻮﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ.

    ﺧﯿﺎﺭ ﺍﻣﺎ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﺳﯿﺐ، ﺯﻭﺩ ﭘﻼﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﻋﻤﺮ ﺧﯿﺎﺭ، ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ‌ﯾﺎ ﻣﯿﺎﻥ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺑﭙﯿﭽﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﺧﯿﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﯿﺪ، ﮐﺎﻣﻼ ﺧﺸﮑﺸﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﯾﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺣﺘﯽ ﺧﯿﺎﺭﻫﺎﯼ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺗﻌﺮﯾﻖ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ، ﭘﺲ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺭﻫﺎ ﺳﺮ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺎﺭﭼﻪ‌ﺍﯼ ﺧﺸﮑﺸﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺧﯿﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ، ﺭﻭﯾﺸﺎﻥ ﭘﺎﺭﭼﻪ‌ﺍﯼ ﺑﮑﺸﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺯ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ.

    ﺭﻭﺵ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﻧﯿﺰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺧﯿﺎﺭ ﺍﺳﺖ. ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﯿﺪ، ﮐﺎﻣﻼ ﺧﺸﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺑﺴﺘﻪ ﯾﺎ ﺩﺭﻭﻥ ﮐﯿﺴﻪ ﭘﺎﺭﭼﻪ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.

    ﻣﻮﻗﻊ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﯿﻮﯼ ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﻔﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻧﺎﺭﺱ ﻣﯽ‌ﺁﯾﻨﺪ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﺎﮐﺖ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﯾﺎ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺧﻨﮏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﮐﯿﻮﯼ‌ﻫﺎ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﺐ، ﮔﻼﺑﯽ ﻭ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﺘﺼﺎﻋﺪ ﺷﺪﻩ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﯿﻮﯼ ﺳﺮﯾﻊ‌ﺗﺮ ﺑﺮﺳﺪ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﻮﺩ.

    ﻫﻨﺪﻭﺍﻧﻪ ﻭ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻗﺎﭺ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﺎﭺ ﮐﺮﺩﻥ، ﺭﻭﯼ ﻗﺴﻤﺖ‌ﻫﺎﯼ ﺑﺎﻗﯿﻤﺎﻧﺪﻩ ﺣﺘﻤﺎ ﻓﻮﯾﻞ ﺑﮑﺸﯿﺪ، ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ.

    ﺑﺮﺍﯼ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻧﮕﻮﺭﻫﺎ، ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﯿﺴﻪ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﻓﻘﻂ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﺍﻧﮕﻮﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ، ﺩﺍﻧﻪ‌ﻫﺎﯾﺶ ﺗﺮﮎ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان