🔴 آموزش گریم انواع بینی:
بینی استخوانی یا قوز دار
زیر بینی را از پایین به بالا روشن میکنیم و برای روی کل بینی از فونی نسبتاً روشن تر و برای تیغه بینی از فونی روشن، مثل پوست پیازی استفاده میکنیم. اگر قوز بینی زیاد باشد، بالا و پایین قوز را رونگ روشن میزنیم و به اطراف خارج قوز پخش می کنیم اما اگر قوز کم بود، روی آن یک لکه تیره میاندازیم و فقط روی همان قسمت پخش میکنیم. در آخر، نکته ای که باید به آن اشاره شود، این است که هنگام زیباسازی بینی باید مراقب فاصله چشمها از یکدیگر باشید، زیرا اگر فونها به صورت نادرست استفاده کنید، نه تنها به چهره شما (که به طور حتم از زیبایی خدادادی بهره هایی دارد) جذابیت خود را از دست می دهد.

اگر بینی بر اساس استاندارد جام چهره کوتاه بود و خواستیم آن را بلند کنیم؛
باید دو پرانتز معکوس ظریف از زیر تاج ابرو و موازی با هم به فاصله ی یکی دو سانت بسته به نوع بینی امتداد میدهیم با این شرایط اگر بینی به سمت راست منحرف بود خط سمت راست را کمی متمایل به چپ میکشیم تا خطای دید ایجاد کند و بالعکس.وسط این دو خط را روشن میکنیم سپس سایه کاری تیره و روشن را در جای خود محو کرده در حد از بین نرفتن فید میکنیم.
اگر بینی سر پایین بود و خواستیم سر بالا نشان دهیم؛
روی نوک بینی را کمی قرمز میکنیم تا بینی رو به بالا دیده شود.پشت پره و سوراخ پره ها را روشنی و روی پره را تیرگی میزنیم.حال اگر خواستیم بینی را کوتاه کنیم از غدد اشکی دو خط موازی روی تیغه ی بینی می کشیم و این دو خط را در انتهای بینی به هم وصل میکنیم وسط دو خط را روشن کرده و فید میکنیم.حال اگر خواستیم پره ها را درشت تر کنیم پشت پره و سوراخ بینی را تیره و روی پره را روشن میکنیم.

اگر بینی پهن بود؛
کنارهای بینی را با کرم پودر تیره و روی بینی را با کانسیلر روشن میکنیم و با یک براش یا پد نرم کم های روشن را به سمت تیره ها فید میکنیم.