👈👈 شیر فندق
✳️ شیر فندق سرشار از ویتامین ها و همچنین آنتی اکسیدان، ضد کرم و تجدید کننده های مواد معدنی است. این نوشیدنی ضمن اینکه بسیار زودهضم هست، دارای کلسیم، آهن، منیزیم و اسیدهای چرب غیراشباع می باشد.
✳️ این شیر برای افرادی که از عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به گلوتن رنج می برند مناسب است.
✳️ بدلیل اینکه فندق بسیار زود هضم هست ، این نوشیدنی برای سالمندان عزیز و همینطور بچه های کوچولو که با خوردن مغزها دچار نفخ میشن هم خیلی مناسبه.
✅ این نوشیدنی فسفر زیادی داره که برای مغزشون استفاده کنن خیلی مفیده.
✅ فندق برای کنترل وزن و قند خون هم خیلی مفیده چون کربوهیدرات نداره و سرشار از فیبره،در درمان و پیشگیری از کبد چرب هم موثره ،ویتامین E بالایی هم داره ،
میدونید که ویتامین E رو ویتامین جوانی هم میگن.
👈👈پس همگی بفرمایید شیر فندق
❇️ مواد لازم: (برای هر لیوان شیر فندق)
⭕️ فندق خام : ۵۰-۶۰ عدد
⭕️ آب : ۱ لیوان
❇️ روش کار:
اول پوسته های فندق رو جدا کنید ، بعد پوسته نازکی که روی خود فندق چسبیده رو جداش کنید،
برای اینکار دونه های فندق رو بندازید توی آب جوش و بلافاصله آب یخ! در این حالت پوسته دچار شوک میشه و با یه لمس سر انگشت به راحتی کنده میشه.
حالا دونه های پوست کنده رو با آب سرد میریزیم داخل بلندر و میذاریم ۶۰ ثانیه یا بیشتر کار کنه.
هرچقدر فندقها بهتر پوره بشن،شیر حاصل یکدست تر و غلیظتره ، میتونید از صافی پارچه ای ردش کنید. ولی ترجیحا فیبر با ارزش فندق همراه این نوشیدنی باشه بهتره، پس مایع رو صاف نکنید بهتره.