۱۳:۲۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
قهوه كوهستاني
اين نوع قهوه سادهترين نوع از تهيه قهوه هستش كه فقط احتياج به يك قوري، يا كتري يا حتا قابلمه داريد.
براي هر ? قاشق چاي خوري قهوه پودر شده نرم، يك پيمانه آب سرد روي قهوه بريزيد و روي حرارت (اگه خونه هستيد گاز، اگه بيرون هستيد رو آتيش)بذاريد.
وقتي كه آب به جوش اومد، ظرفتون رو از رو حرارت برداريد و به مدت ? دقيقه اجازه بدين تا دم بكشه.
يه مقدار كم آب سرد توش بريزيد كه ذرات قهوه رسوب كنن.
قهوه شما آماده هستش.
اين قهوه چون ذرات قهوه درش هستند خيلي زود تلخ ميشه. اگه ميخواهيد بيشتر بمونه، قهوه آماده رو از رسبات جدا كنيد و داخل يه ظرف ديگه بريزيد.