زمان پخت و آماده سازی بیسکویت جو (رژیمی) :
مخصوص بیماران دیابتی
مواد لازم براي تهيه بیسکویت جو (رژیمی) :
آرد گندم : 175 گرم
جوي پرك پودر شده : 25 گرم
نمک : نصف قاشق چاي خوري
بكينگ پودر : 1 قاشق چاي خوري
كره يا مارگارين : 75 گرم
شكر : 40 گرم
شير : 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
عسل : 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی):
آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم . کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه شکر به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می دهیم . در آخر عسل را اضافه کرده و بهم می زنیم و به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد.
روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر قالب زده بیسکویت را قرار می دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.(بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بیسکویت های جو آن ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.