ساندویچ خانگی با گوشت
🌭مواد لازم ؛؛ 🌭🌭
گوشت گوسفندی ریز خرد شده ۱۵۰ گرم
قارچ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سس تند ( سالسا) ۱ قاشق چای خوری
ماست ۱/۲ لیوان
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
پنیر چدار ۷۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
خیار ۱ عدد
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
خمیر پیراشکی ۱ بسته
پودر سیر ، آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
🍟طرز تهیه🌭
۱-🌭 خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
۲-🌭 ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
۳-🌭 گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
۴-🌭 پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.
۵-🌭 گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۶-🌭 خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.
۷-🌭 خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقههای نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
۸-🌭 در آخر به سادگی نانها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.