ساندویچ_تخم_مرغ_فانتزی_
مواد لازم برای۵ نفر
نان ساندویچی ۵ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
خامه پرچرب ۱/۳ پیمانه
سوسیس مرغ ۲/۳ پیمانه
پیازچه ۱/۳ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- سوسیسها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند .
۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود میتوانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید).
۴- در کاسهای متوسط، تخم مرغها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.
۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
۶- روی نانهای ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نانها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید).
۷- داخل نانها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آنها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود.
۸- میتوانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید