خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نـان خرمـا

     

     

    مواد لازم برای 4 نفر:

       آرد: 600 گرم

       خمیرترش: یك و یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری

       شیر: یك و یك‌دوم پیمانه

       كره: 80گرم

       شكر: 70گرم

       نمك: یك‌چهارم قاشق مرباخوری

       تخم‌مرغ: یك عدد

    مواد میانی:

       خرما: 300 گرم

       گردو:‌ 100 گرم

       هل و دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری

      روغن مایع: 2 قاشق سوپ‌خوری

    روش تهیه:

     

    1 - خمیرترش را داخل شیر حل كنید. 

     

     2 - كره را با شكر و تخم‌مرغ مخلوط كرده و كمی نمك زده و سپس به  مایع خمیرترش اضافه كنید. 

     

     3 - درآخر كار آرد را ریخته و خوب ورز دهید و سپس خمیر را به مدت یك ساعت استراحت دهید. 

     

    4 - خمیر را با  موادمیانی فرم دهید و داخل قالب بریزید تا نیم ساعت دیگر استراحت کند. سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 30  تا40 دقیقه بپزید.

     

    روش تهیه مواد میانی:

     

    خرما، گردوی چرخ شده و هل پودر شده را با دارچین به همراه روغن مایع مخلوط کرده تا یک خمیر منسجم به دست بیاید. اگر خمیر خیلی خشک بود، می توانید مقدار بیشتری روغن مایع اضافه کنید تا خمیر قابل پهن کردن شود.

     

    نکته: 

     

    استفاده از نمک به قصد بهتر به عمل آمدن خمیر است.

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان