خانه
120K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان گيسو

     

     

    مواد لازم:

      آرد: حدود 500 گرم

      نمك: يك قاشق چاي‌خوري

      فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

      خميرمايه: 2 قاشق چاي‌خوري

      شكر: يك قاشق چاي‌خوري

      آب گرم: يك و يك‌چهارم پيمانه (300ميلي‌ليتر)

      پنير پارمزان رنده شده: يك‌چهارم پيمانه

      نمك درشت: براي روي نان به مقدار لازم

      روغن زيتون: 4 قاشق سوپ‌خوري

      زرده تخم‌مرغ: يك عدد

      شير: يك قاشق سوپ‌خوري

      كنجد: براي روي نان به ميزان لازم

    روش تهيه:

     

    1 - آرد را در ظرفي ريخته،‌ نمك و فلفل آن را اضافه كنيد، سپس همه مواد را الك كنيد، شكر و پودرخمير مايه فوري را به آن بيفزاييد. 

     

    2 - وسط اين مخلوط را گود كرده، پنير پارمزان و روغن زيتون را اضافه كنيد. 

     

     

     

    3 - با آب گرم آن را خمير كنيد، طوري كه خمير نرمي به دست آيد. در صورت نياز مي‌توانيد كمي ديگر آب اضافه كنيد. 

     

    4 - خمير را روي سطح آردپاشي شده به مدت 8 تا 10دقيقه ورز دهيد تا نرم و كشدار شود. 

     

     

     

    5 - خمير را به 3قسمت مساوي تقسيم كرده، هرقسمت را به شكل نوارهايي بلند درآوريد.  سر هر نوار را با كمي ‌آب مرطوب كرده، آنها را به هم بچسبانيد و به صورت گيس‌باف ببافيد. سپس انتهاي خمير را نيز با كمي مرطوب كردن به هم چسبانده، اضافه آن را جدا كنيد. 

     

    6 - خمير بافته شده را در سيني چرب شده مخصوص فر گذاشته، روي آن را بپوشانيد و در جاي نسبتا گرم قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود و پف كند. 

     

     

     

    7 - بعد از استراحت، زرده تخم‌مرغ را با شير مخلوط كرده و با برس به آرامي روي بافت‌هاي خمير بماليد. رويش را كنجد و نمك درشت بپاشيد و در فر از پيش گرم شده و با حرارت 200درجه سانتي‌گراد به مدت 10دقيقه قرار دهيد. سپس دماي فر را تا 180درجه سانتي‌گراد كاهش داده و حدود 20دقيقه ديگر آن را بپزيد تا زماني كه نان پف كند و داخل آن پوك شود. 

     

    پيشنهاد :

     

    بودن اين نان حتما بدون هيچ يك از مواد اضافه درونش مانند پنير و... در سفره‌هاي ايراني در كنار غذاهاي ايراني و فرنگي مناسب و چشم‌نواز است. شما مي‌توانيد اين خمير را به شكل‌هاي دلخواه درآوريد و طبخ كنيد. 

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان