خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    طرز تهیه نان محلی هشجین 

     

     

    نان محلی هشجین (فطیر)

    مواد لازم :

    آب گرم 1/2 پیمانه

    آرد 4پیمانه

    آب ولرم 2پیمانه

    نمک 1قاشق چایخوری

    شکر -1/2-1 قاشق چایخوری

    پورد خمیر ترش – 2قاشق چایخوری

    روغن مایع1قاشق سوپخوری

    کنجد -مقدرای برای تزئین

    گردو خرد شده 1پیمانه

    زردچوبه 2قاشق سوپخوری

    شکر – 1/2 پیمانه

    طرز تهیه :

    1- آب گرم ، پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر رادرظرفی پلاستیکی ریخته و با هم مخلوط می کنیم ، سپس در جای نسبتاً گرمی بمدت پنج الی ده دقیقه قرار می دهیم تا پف کند . 2- شکر ، نمک و آب ولرم را همراه با یک پیمانه آردمخلوط کرده ، به مایه بالا اضافه نموده و مخلوط می کنیم . ده دقیقه استراحت می دهیم سپس روغن مایع را اضافه کنید . 3- باقی مانده آرد را بتدریج اضافه کرده ، خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( توجه داشته باشید که اگرخمیر به دست چسبید ، کمی آرد و روغن اضافه نمایید.

    مازاد بر پیمانه های داده شده ، اضافه می کنیم تا چسبندگی ازبین برود .

    در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد مازاد ، یک قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه می کنیم . 4-خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود .

    5- فر راروی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . 6- گلوله هایی از خمیر درست می کنیم . روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده یک گلوله را کمی با وردنه باز کرده . گردو ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده مقداری از مخلوط را وسط نان قرار داده لبه های نان را روی مخلوط آورده سپس پهن نموده ، در سینی چرب شده قرار می دهیم ده دقیقه بماند . 7- روی خمیر را روغن مالیده کنجدروی آن می پاشیم . 8- سینی فر را بمدت بیست وپنج

     

    الی سی دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا فطیرها پخته شودند . 9- در صورت تمایل گلوله های خمیر را کوچکتر و ناز ک تر نموده و دو گلوله را با وردنه صاف می کنیم . دو قاشق مغزی در وسط یکی از خمیرها بریزید اطراف خمیر را کمی خیس نموده خمیردوم را روی آن قرار می دهیم ، سپس با فشار انگشت لبه های دو خمیر را به هم می چسبانیم و در فریا تنور می گذاریم تا پخته شود .

    این نانهای محلی بنام فطیر مغز دار و غیره مربوط به محل تولد بنده حقیر است بنام هشجین این نان قرن هاست در انجا پخت میشود .میتوانید بعد از خرید این نان ها یا بعداز پخت فطیرها در فریزر نگهداری كنید و هنگام استفاده چند دقیقه در ماكروفر قراردهید و نوش جان كنید

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان