خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی دستور پخت کلوچه ها

    نان_سیر_چدار_با_پیازچه

    مواد لازم برای شش نفر :

    آرد 210 گرم یا یک پیمانه

    دوغ بی نمک یک و یک چهارم پیمانه

    نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

    پنیر رنده شده چدار یا گودا یک چهارم پیمانه

    پودر سیر یا دو حبه سیر رنده شده

    جوش شیرین نصف ق چ + بکینگ پودرنصف ق چ

    پیازچه خرد شده ( قسمت های سبز و سفید ) چند ق غ

    کره 60 گرم

    طرز تهیه :

    دستورالعمل تهیه انواع نان :

    ابتدا  فر را در درجه 180 سانتی گراد گرم می کنیم. اکنون آرد، بیکینگ ‏پودر و جوش ‏شیرین و نمک و فلفل الک کرده را با کره مخلوط می‏کنیم تا مواد یکدست شود. بعد سیر و پیازچه ی خرد شده را با پنیر رنده شده مخلوط می کنیم. کمی دوغ به آن اضافه می کنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. به اندازه در آن قرار دهید . حدود ربع ساعت سینی را وسط فر قرار دهید تا روی نان طلایی رنگ شود.

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان