طرز تهیه نان های محلی دستور پخت کلوچه ها
نان_سیر_چدار_با_پیازچه
مواد لازم برای شش نفر :
آرد 210 گرم یا یک پیمانه
دوغ بی نمک یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
پنیر رنده شده چدار یا گودا یک چهارم پیمانه
پودر سیر یا دو حبه سیر رنده شده
جوش شیرین نصف ق چ + بکینگ پودرنصف ق چ
پیازچه خرد شده ( قسمت های سبز و سفید ) چند ق غ
کره 60 گرم
طرز تهیه :
دستورالعمل تهیه انواع نان :
ابتدا فر را در درجه 180 سانتی گراد گرم می کنیم. اکنون آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و فلفل الک کرده را با کره مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. بعد سیر و پیازچه ی خرد شده را با پنیر رنده شده مخلوط می کنیم. کمی دوغ به آن اضافه می کنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. به اندازه در آن قرار دهید . حدود ربع ساعت سینی را وسط فر قرار دهید تا روی نان طلایی رنگ شود.