طرز تهیه نان های محلی دستور پخت کلوچه ها
طرز تهیه کلوچه سیب
مواد لازم برای 6 نفر :
سیب خرد شده 190 گرم
آرد 1 پیمانه پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
شربت شیرین غلیظ یک سوم پیمانه
دارچین به میزان لازم
دستور تهیه :
ابتدا آرد را الک کنید.سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک و شیر را با هم مخلوط کنید. سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید. سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که همه ی اطراف آن قهوه ای شود. بعد می گذاریم تا روغن آن کشیده شود. سپس تا گرم است، شکر، دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.
زمان پخت این کلوچه ها 15 دقیقه است.