خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان گل خرما #

     

    چي لازم دارم:

    آرد: 400 تا500 گرم

    شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد

    شير ولرم: 100 ميلي ليتر

    خميرمايه: يک و يک دوم قاشق چاي خوري

    نمک: يک هشتم قاشق چاي خوري

    روغن مايع يا کره: 80 گرم

     

    مواد مياني:

    خرما چرخ شده: 300 گرم

    پودرهل: يک قاشق سوپ خوري

    پودر دارچين: يک قاشق سوپ خوري

     

    چطوري درست کنم: 

    1- خمير ترش را با يک قاشق مرباخوري شکر مخلوط کرده، سپس شير ولرم را اضافه کنيد و بگذاريد به عمل آيد.

    2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنيد و با مفتول فلزي بزنيد، سپس خميرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. روي خمير را پوشانده و نيم ساعت به آن استراحت دهيد.

    3- خرما را با هل و دارچين مخلوط کنيد.

    4- از خمير آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنيد و از مواد خرما داخل خمير قرار داده و داخل سيني به ضخامت نيم سانتي متر پهن کنيد، سپس 12 برش روي خمير ايجاد کنيد طوري که برش ها خيلي نزديک مرکز نباشد. سيني را در طبقه وسط فر که از 15دقيقه قبل روي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي گراد روشن کرده ايد، قرار دهيد تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.

     

    نکته:

    خمير ترش اضافي را براي اينکه ماندگاري بيشتري داشته باشد حتما در يخچال نگهداري کنيد

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان