کلوچه_شوشتری
مواد لازم برای خمیر
آرد سنگک 500 گرم
زیره سیاه یک قاشق سوپخوری
روغن جامد 300 گرم یا کره 350 گرم
مواد لازم برای داخل کلوچه
خرمای هسته گرفته 250 گرم
پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری
آب یک قاشق سوپخوری
روغن یا کره 2 قاشق سوپخوری
گردوی ریز خرد شده 100 گرم
مواد لازم برای رومال کردن
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری
آرد و زیره و روغن را با هم مخلوط و رویش را بپوشانید و یک شب در دمای محیط استراحت دهید. بعد از استراحت یک دوم پیمانه آب اضافه کنید و خمیر را ورز دهقد تا سفت و یک دست شود سپس روی آن را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهیدتا ور بیاید. از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و به کمک انگشت یک حفره داخل آن ایجاد و از مواد میانی داخل آن قرار دهید و خمیر را کامل ببندید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن را مهر بزنید یا اینکه با گوش کوب معمولی روی آن را صاف کنید. و به کمک چنگال روی آن سوراخهایی ایجاد کنید. روی کلوچه هد مخلوط زرده و شیر و تخم خرفه بپاشید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
طرز تهیه مواد میانی
روغن را در تابه ریخته و خرما و پودر زنجبیل و گردو و آب را اضافه و تفت دهید تا خرما ها نرم شود خرماها را با قاشق چوبی کمی له کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
نکته
اگر از کره استفاده کردید در زمان استراحت خمیر آن را در یخچال قرار دهید.