خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه نان کُماچ

    مواد لازم :

    ارد گندم سبوس دار 3 لیوان
    شیر ولرم 1 لیوان
    خمیر مایه فوری 1 ق غ
    شکر 1 ق غ
    نمک 1 ق م
    فلفل سیاه ۱ ق چ
    روغن مایع1 سوم لیوان
    پیاز ۱ عدد متوسط
    سیاه دانه ۱ ق غ
    زیره سبز ۱ ق غ
    تخم گشنیز ۱ ق غ
    سبزی خشک تره به میزان دلخواه
    زردچوبه ۱ ق غ
    طرز تهیه : خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و استراحت بدید تا پف بکنه .
    پیاز رو داخل روغن مایع سرخ کنید
    نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه ، سیاه دانه و.... بشورید و اضافه کنید به روغن
    همه مواد رو با همدیگه مخلوط کنید و خمیر و ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره
    اگر خیلی چسب داشت به مقدار کمی ارد بزنید .
    داخل یه کاسه بزرگ رو چرب کنید و خمیر رو یک ساعت یه جای گرم استراحت بدید
    بعد از یک ساعت که خمیر حجیم شد به سایز دلخواه چونه بگیرید و داخل یه قالب بزارید
    و یا همه خمیر رو توی یه قالب مستطیلی یکدست پهن کنید .
    روی خمیر رو میتونید با مواد دلخواه پوشش بدید ( کنچد ، گردو ، سبزی ، خرما و... )
    در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت نیم ساعت بپزید تا کمی روی خمیر برشته بشه
    بعد از سرد شدن برش بزنید و داخل یه کیسه نان نگهداری کنید . .
    .
    پ.ن : روی این کماچ جزغاله ست ( چربی گوشت و یا دنبه که داخل روغن خودش سرخ شده ) ‌.
    .

    دستور پخت از آکادمی پونه

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۵۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان