کباب شیشلیک
گوشت دنده گوساله یا گوسفند ۱ کیلوگرم . ماست ۱ لیوان . زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۵ عدد . گوجه فرنگی ۱۰ عدد . آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری . روغن ۱۰ قاشق غذاخوری
طرز تهیه : برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.
گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.
پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید ( پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید ).
شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.
نکته : انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید ( کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند ) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.