خانه
16.9K

انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    - کباب دو رنگ

    کباب نگینی

    فیله گوساله ۸۰۰ گرم  .  فیله مرغ ۲۰۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد  .  روغن زیتون ۱/۴ لیوان

    ماست یا دوغ ۱/۴ لیوان  .  زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقداری

    طرز تهیه : فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و ۱ پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۸ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و ۱ پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.

    پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.

    انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان