خانه
16.9K

انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

     کباب بختیاری

    فیله مرغ ۴۰۰ گرم  .  فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم  .  زعفران دمکرده ۲ قاشق چایخوری  .  پیاز ۱ عدد

    ماست یا دوغ ۸ قاشق غذاخوری  .  روغن ۸ قاشق غذاخوری  .  کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

    پیاز را خلالی خرد کنید سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.

    انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان