کباب بختیاری
فیله مرغ ۴۰۰ گرم . فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم . زعفران دمکرده ۲ قاشق چایخوری . پیاز ۱ عدد
ماست یا دوغ ۸ قاشق غذاخوری . روغن ۸ قاشق غذاخوری . کره و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.